Oktober 2019

Bij deze de tekst van onze allereerste nieuwsbrief! Hiermee willen we u op de hoogte houden van onze activiteiten en nieuwste trends.

Herfstsfeer bij 90° Oost

Op vrijdag 20 september jl. organiseerden we weer een gezellige middag/ avond in onze winkel in Zoutkamp. De winkel was volledig ingericht met de nieuwste woonaccessoires en kleding. We ontvingen veel enthousiaste klanten met een kopje koffie of thee en in de namiddag hadden we een overheerlijke pompoensoep, omdat dat zo lekker bij dit seizoen past! Bij aankoop ontvingen de klanten een leuke attentie.

Cadeuabon

Op 1 oktober as. trekken we een kaartje uit de e-mailadressen die achtergelaten zijn in de winkel en geven we een cadeaubon t.w.v. € 15,- weg.

Trends najaar/ winter 2019-2020

Eén van de kleurentrends voor 2019-2020 is de combinatie van diverse roodtinten zoals; rosé, koraalrood en van wijnrood tot aubergine. Qua stoffen zien we veel zacht en aaibaar materiaal zoals fluweel en  pluche. Hout, hout en nog eens hout! De verwachting is dat het dé interieurtrend voor 2020 wordt. Dit geldt zowel voor accessoires als meubels in zowel lichte als donkere kleuren en vele soorten hout. Duurzaam hout is wel een must! Daarnaast zijn nog steeds de botanische prints voor vloerkleden en behang, goud en messing voor vele items zoals glas, spiegels en dieren niet te missen in het interieur.

Zet in je agenda!

Ons volgende evenement is “Kerstsfeer bij 90° Oost” op donderdag 14 november 2019. We zullen dan weer verrassen met nieuwe (kerst) accessoires en damesmode. Graag ontvangen we u met koffie/ thee en iets lekkers.

De volgende nieuwsbrief verschijnt in januari 2020

 

© 2013 - 2023 90 Graden Oost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel