Januari 2020

En dan is het alweer 2020! Hebben jullie ook zo genoten van de feestdagen en de voorbereidingen ervan? Wij van 90 Graden Oost wensen jou een heel fijn en gelukkig nieuwjaar met alle liefde en gezondheid toe.

Sluiting van Het Winkelhuis

Zoals je misschien al hebt gehoord of gelezen gaat het Winkelhuis in Leens, waar 90 Graden Oost ook gevestigd is, per 20 januari as. sluiten. Er wordt geprobeerd om een doorstart te maken maar wij hebben besloten om ons volledig te richten op de winkel in Zoutkamp.

Aanbiedingen maand Januari

In de maand januari geven we maar liefst 25% korting op ALLE kleding en 15% korting op ALLE woonaccessoires. Daarnaast zijn er in de winkel regelmatig scherpe aanbiedingen op geselecteerde items. Op dit moment is dat o.a. de lage bakkerstrolley van € 179,95 voor maar € 139,95.

Woonsfeer bij 90 Graden Oost

In het vroege voorjaar organiseren we weer een gezellige middag/ avond in onze winkel. De datum zal via verschillende media bekend worden gemaakt.

Woontrends 2020

Hieronder lichten we een aantal woontrends toe die we in 2020 kunnen verwachten:

Eén van de woontrends voor 2020 heet met een mooi woord Urban Gardening. De betekenis hiervan gaat over het verstedelijken van onze leefomgeving waar de natuur plaats maakt voor woningbouw. De stelling is “maak van je huis een groene oase door je te omringen met planten in verschillende soorten en maten”.

Daarnaast is ‘terug naar de basis’ aan de orde; met zachte aardetinten en natuurlijke, duurzame materialen. Met gedurfde diepe kleurtinten als bruin, aubergine en donkerblauw krijgt het basisinterieur een stevige touch. In de woonaccessoires vinden we items terug van marmer, gegoten acryl, versteend hout en keramiek.

Ook zal imperfectie perfect passen in het interieur anno 2020, asymmetrische vormen, doorleefde meubels en spullen met een verhaal die van een huis een thuis maken.

Namens het team van 90 Graden Oost graag tot ziens!

 

 

© 2013 - 2023 90 Graden Oost | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel